Skip to content
Lukk
Logga in
sv
Logga in
Våre kunder har alle et mål om å ha bedre kontroll på sitt energiforbruk for å redusere kostnadene og øke effektiviteten.
Vad som spelar roll.

Kundreferenser

ALLMÄNT

Våra kunder vill ha bättre kontroll på sin energiförbrukning och öka effektiviteten

Vi har erfarenhet av att hjälpa en rad olika kundgrupper men har särskilt fokus på fastighetsbolag, industrier och företagskedjor

Vi bistår med att erbjuda lösningar som ger kontroll på förbrukningen samt hjälper till att strukturera avtal och fakturering. 

 

 

 

Användas av branschledarare

Våra kunder fattar mer energieffektiva beslut

Läs mer

Vad säger kunderna?

Vi har erfarenhet av att hjälpa en mängd olika kundgrupper, men har ett särskilt fokus på fastighetsbolag, industrier och företagskedjor

Vi är en stor aktör, vi lämnar ett fotavtryck och därför är det viktigt att vi medvetet arbetar med lösningar som är hållbara för framtiden. Noova ger oss inblick i var energiförlusten finns på restaurangerna, vi går sedan in och kollar fysiskt vad problemet är. Vi behöver data för att se var vi slösar vår energi, sedan kan vi arbeta medvetet med konsumtion för att fatta rätt beslut
Ronny SigbjørnsenMcDonalds

IK har samarbetat med Noova i ett år nu, och det har varit ett mycket bra samarbete.

Noova kom in och gjorde en genomgång av vår elförbrukning. Därefter kom de med bra förslag på åtgärder för att minska förbrukningen.

Med hjälp av dessa relativt enkla åtgärder har vi minskat elförbrukningen med 19 % år 2022. Noova har också bra kunduppföljning och bra mjukvara för att följa elförbrukningen.

Geir MolbergCFO, IK Norway

Med hjälp av analyser, råd och vägledning från Noova har vi fått absolut kontroll över energianvändningen i företaget och det har gett fina resultat.

Jag fick verkligen en aha-upplevelse när jag insåg hur lätt det var att göra något åt ​​energianvändningen. Vi trodde att vi hade ventilationssystemet reglerat, men det visade sig att det nästan var på topp nattetid och helger. Genom ett antal enkla justeringar har vi dragit ner energiförbrukningen rejält.

Jag förväntade mig aldrig att vi skulle kunna minska hela 40 procent av vår energiförbrukning.

Kjetil SkaarenCEO, OEG Offshore
Med god kunskap och ny teknik har Noova gett oss förståelse i hur vi förbrukar el samt vad som är viktigast att övervaka och anpassa för att skapa en mer hållbar och optimerad energiförbrukning. Noova har varit både proaktiva och dedikerade i arbetet och haft ett bra samarbete med vår verksamhetsavdelning. För oss är det viktigt att ha innovativa och lösningsorienterade leverantörer. Noova har använt ny spännande sensorteknik som ger oss en bra bild av vår faktiska förbrukning. användningen av kontorslandskapet samt hur vi kan arbeta ännu mer energismart i framtiden.
Gert GillCEO, Factory no.7 Property AS

Det är viktigt för oss att leverera en hög drifttid på alla våra tjänster, inklusive kylning. Men i alla tekniska anläggningar uppstår fel då och då. Då är det väldigt viktigt för oss att vi har ett bra bemötande och på så sätt förhindrar eventuella konsekvenser för våra hyresgäster. Vi använder sensorer och Noovas EOS-system för att övervaka detta.

Systemet är anpassat efter våra KPI:er, och om någon av fastigheterna överstiger förväntad förbrukning får vi en avisering.

Robert LiddardSmedvig

 

 

Bli kontaktad

Intresserad av hur vi arbetar med energioptimering?

 

Skicka in kontaktformuläret, så kontaktar vi dig.

Her hittar du vår kontaktinformation ↗.