Skip to content
Lukk
Kontakta oss
Logga in
Kontakta oss
Logga in
Noova-ansatte rundt et møtebord

Vi minskar energiförbrukning och CO2-utsläpp

Det här är Noova

Noova hjälper företag att minska energiförbrukning och CO2-utsläpp. 

Vi grundades 2005 som ett elbolag. Drygt tjugo år senare utvecklar vi avancerad teknik som övervakar, analyserar och identifierar onödig energiförbrukning. 

Våra kunder minskar sin energiförbrukning med i genomsnitt 12,68 %  – som ett direkt resultat av våra funktioner och varningar. Vissa minskar energiförbrukningen med så mycket som 55 %. När du vet mer kan du spendera mindre.

Vad har Noova förl?

Vi ska vara en ledande aktör inom hållbarhet i energisektorn genom att inspirera företag att göra hållbara investeringsval. 

feb-405
TOUCH

Ansvarsfull energipartner

Ansvarsfull energipartner

De flesta har inte förutsättningen att veta om de använder för mycket energi. Vi ger dig de insikter du behöver för att minska förbrukningen och skapa en mer hållbar och kostnadseffektiv verksamhetsmodell. 

feb-125
TOUCH

Bevisat kundvärde

Bevisat kundvärde

Noova har dokumenterat en genomsnittlig minskning på 12,68 % av den totala energiförbrukningen. Vissa kunder skär nermycket som 55 %. Hur mycket av dina utgifter kan ditt företag skära ner?

feb-4
TOUCH

Lång erfarenhet, ledande teknik

Lång erfarenhet, ledande teknik

Efter två decennier i energibranschen vet vi utmaningarna och hur vår teknik kan göra skillnad. Noova är en etablerad aktör med starka ägare, men vi anpassar oss snabbt– så att ditt företag kan rapportera enligt hårdare krav. 

Det här är människorna

På Noova har vi skapat en arbetsmiljö som främjar ansvarstagande och engagemang för hållbarhet och socialt ansvar.  

Dessutom vill vi ha roligt på jobbet. Vi tror att trivsel, innovation och engagemang är avgörande för att göra vårt bästa – och vi ser varje samarbete som en möjlighet att minska energiförbrukningen och utsläpp av växthusgaser. 

Vår strategi för de globala målen för hållbar utveckling 

Globala hållbarhetsutmaningar kräver gemensamma insatser från företag, konsumenter och regeringar. För att nå FN:s ambitiösa mål för 2030 måste vi revolutionera vårt sätt att använda energi. Och här kan Noova bidra. 

Läs mer om hållbarhet →

Et helhetlig syn på FNs bærekraftmål

Vill du veta mer?

Gå till kontaktformuläret ↗ eller fyll i din e-postadresshör vi av oss.