Skip to content
Lukk
Kontakta oss
Logga in
Kontakta oss
Logga in

En del elleverantörer ger råd om finansiell säkring utan att ta hänsyn till förbrukningsprofil eller behov av förutsägbarhet. Hos oss ser det annorlunda ut. Vårt tydliga råd är att finansiella säkringar främst handlar om att skapa trygghet och förutsägbarhet, inte att spara pengar. 

Elpriserna är osäkra och förväntas fortsätta svänga under de kommande åren, vilket kan skapa oro. Därför väljer många att säkra delar eller hela sin elförbrukning.

Vi vet att varje företag är unikt och har specifika behov. Därför tar vi oss tid att noggrant analysera företagets elförbrukning innan vi ger er våra rekommendationer för finansiella säkringsstrategier. Hos oss finns ingen standardlösning. Vi skräddarsyr en plan som passar era behov och förbrukningsmönster.

Vi guidar er genom beslutet om ni bör säkra upp delar av eller hela er elförbrukning, oavsett om det är för en kort period, det kommande året eller flera år framåt. Detta beslut baseras på ert företags specifika behov, förbrukningsmönster och geografiska läge.

Kontakta oss så hittar vi den bästa lösningen för er.

Noova_brand_01-1010806

Rådgivningen vi erbjuder kring finansiell säkring

  • Vi ger er tillgång till analyser som visar det förväntade elpriset i ert område. På så sätt kan vi säkerställa att ni köper el vid den mest förmånliga tidpunkten.
  • Ni har möjlighet att välja hur stor del av er volym ni vill säkra upp. Vi förstår att olika kunder har olika behov och därför använder vi oss inte av "one size fits all"-strategier.

 

  • En engagerad handledare kommer att guida er genom allt från strategisk säkring till effektivisering av er elkonsumtion.
  • Vi ser till att ni regelbundet får rapporter om företagets energiförbrukning under hela avtalsperioden.
noova_kontor (43 of 44) (1)
"Noova genomförde en översyn av vår elkonsumtion och gav förslag på åtgärder för att minska förbrukningen. Med hjälp av dessa åtgärder har vi lyckats minska elförbrukningen med 19% under 2022. Noova har dessutom en bra kunduppföljning och en väldigt bra mjukvara för att följa elförbrukningen."
Geir MolbergCFO, IK Norway

 

Vill du veta mer?

Vil du bli kontaktad?
Vi hjälper dig gärna att optimera energianvändningen för ditt företag.
.

 

Här hittar du vår kontaktinformation ↗