Skip to content
Lukk
Kontakta oss
Logga in
Kontakta oss
Logga in
Optimalisering av energibruk for eiendom | Noova

Skräddarsytt för fastighetsbolag

Helt automatiserad klienthantering

Efter decennier av nära samarbete med fastighetsbranschen har vi utvecklat en modul som sparar företag otaliga timmar av administrativt arbeteförutom att minska förbrukning, kostnader och CO2-utsläpp.  


 

Kostnadsfördelning och fakturering 

Med korrekt förbrukningsdata, kostnadsdata och splitlogik lagerhåller vi – och skickar – en faktura per hyresgäst. Med Noova som avsändare och kontaktperson.


 

Styrning och energieffektivisering 

Noova Energy övervakar alla fastigheter i ett system och larmar vid avvikelser. Korrekta data ger dig de insikter du behöver för att minska förbrukning, kostnader och CO2-utsläpp.


 

Hållbarhetsrapportering 

Med Noova som energipartner kan du vara säker på att levereranuvarandeoch växande – rapporteringskrav från myndigheter och hyresgäster. Vi säljer även ursprungsgarantier.


 

Stöd för hyresgäster 

Om dina hyresgäster har frågor relaterade till fakturan, hållbarhetsredovisningen eller energi i allmänhet finns våra kontaktuppgifterfakturan de får. 

Vad säger kunderna?

Gert GillFactory no. 7 Property

Med Noova som en engagerad och proaktiv energipartner har vi fått insikt i hur vi använder energi, hur vi nyttjar våra lokaler på bästa sätt och vad som är viktigast att följa uppför optimerad och hållbar energianvändning idag och i framtiden. 

Robert LiddardSmedvig

Vi vill ha så lite stillestånd som möjligt när tekniska fel uppstår. Med avancerade sensorer från Noova kan vi reagera snabbareoch avvärja eventuella konsekvenser för våra hyresgäster. Dessutom får vi ett meddelande om systemet upptäcker onormal förbrukning. 

Vill du veta mer?

Gå till kontaktformuläret ↗ eller fyll i din e-postadresshör vi av oss.