Skip to content
Lukk
Kontakt oss
Logga in
sv
Kontakt oss
Logga in

Genom att använda Noovas tjänst för fakturering av hyresgäster kan våra kunder uppleva betydande administrativa besparingar och en smidigare vardag.

Med vår plattform "Noova Energy" har vi tillgång till både förbrukningsdata och arealviktning, vilket gör det enkelt för oss att automatisera kostnadsfördelningen till dina hyresgäster.

Genom att använda digitala undermätare kan vi erbjuda en ännu mer exakt fördelning baserad på faktisk förbrukning. Vi skapar virtuella mätpunkter som omfattar både digitala mätare och ytfördelningar. Med en exakt kostnadsfördelning blir det också möjligt att ge hyresgästerna korrekta rapporter om hållbarhet och förbrukning.

Vi strävar efter att göra livet som hyresvärd så bekvämt som möjligt och tar hand om alla praktiska uppgifter åt dig. Det inkluderar allt från fakturering och uppföljning av betalningar till kommunikation med dina hyresgäster, oavsett om det gäller fakturor, energieffektivitet eller hållbarhetsrapportering.

Genom att välja Noovas tjänst för fakturering av hyresgäster får du en enklare, mer exakt och professionell kostnadsfördelning.

Noova_brand_01-1030075 (1)

Hyresgästfakturering via Noova:

  • Vi sköter faktureringen av dina hyresgäster med omsorg och precision.
  • Som hyresvärd kommer du att ha fullständig kontroll i din egna instrumentpanel.
  • Vi kan installera undermätare där det behövs för en mer exakt avräkning.
  • Vi ser till att dina hyresgäster betalar rätt avgift baserat på deras verksamhet och näringskod.
  • Vi sköter alla in- och utträden vid förändringar av hyresförhållanden
  • Vi svarar på energi- och faktureringsrelaterade frågor från dina hyresgäster.
  • Du får förbättrad rapportering av energiförbrukningen och kan optimera ditt företags rapportering enligt EU:s taksonomi.

 

 

noova_kontor (43 of 44) (1)
"Noova genomförde en översyn av vår elkonsumtion och gav förslag på åtgärder för att minska förbrukningen. Med hjälp av dessa åtgärder har vi lyckats minska elförbrukningen med 19% under 2022. Noova har dessutom en bra kunduppföljning och en väldigt bra mjukvara för att följa elförbrukningen."
Geir MolbergCFO, IK Norway

 

Vill du veta mer?

Vil du bli kontaktad?
Vi hjälper dig gärna att optimera energianvändningen för ditt företag.
.

 

Här hittar du vår kontaktinformation ↗