Skip to content
Lukk
Kontakta oss
Logga in
Kontakta oss
Logga in
Noova_brand_01-1010935

Minska energianvändningen inom industrin

Förutsägbarheten du behöver

Med Noova som energipartner får du säker data och förbrukningsprognoser så att du kan optimera och effektivisera. Vi ger även råd om elprissäkringar, rapportering och flexibilitetsmarknaden. 


 

Energiövervakning och larm

Få varningar om avvikelser så att du har möjlighet att reagera snabbt. Detta är särskilt användbart om delar av verksamheten behöver följas upp, och det minskar risken för driftstopp. 


 

Strategisk prissäkring 

Vi säkrar utifrån konsumtionsprofil, önskan om förutsägbarhet och timing som kan vara extra lönsamt att säkra. Våra kunder har haft stora framgångar med våra säkringsstrategier – särskilt på kortsiktiga projekt. 


 

Leverantörsavtal 

Vi är den tredje parten som hjälper dig att samla in alla dina energikostnader. Detta sparar företaget otaliga timmar av administrativt arbete och minskar risken för överbetalning. 


 

Energi- och klimatkvoter 

Investeringar i förnybar energi, som sol- eller vindkraft, kan bidra till att minska vårt beroende av fossila bränslen – samtidigt som utsläppen av växthusgaser minskar. Våra öppna API:er gör det möjligt att visualisera data relaterad till solenergi i Noova Energy. 

Bevisen du behöver

Vad våra kunder säger

Gert GillFactory no. 7 Property

«Med Noova som en engagerad och proaktiv energipartner har vi fått insikt i hur vi använder energi, hur vi nyttjar våra lokaler på bästa sätt och vad som är viktigast att följa upp – för optimerad och hållbar energianvändning idag och i framtiden.»

Robert LiddardSmedvig

«Vi vill ha så lite avbrott i verksamheten som möjligt när tekniska fel uppstår. Med avancerade sensorer från Noova kan vi reagera snabbare – och avvärja eventuella konsekvenser för våra hyresgäster. Dessutom får vi ett meddelande om systemet upptäcker onormal förbrukning.»

Kjetil SkaarenOEG Offshore

«Jag trodde aldrig att vi skulle kunna minska förbrukningen med 40 procent. Det var verkligen en aha-upplevelse att se hur enkelt det är att göra förbättringar med bara några få steg. Vi trodde att vi hade ett reglerat ventilationssystem, men det har varit på – nästan med full kapacitet – både på nätter och helger. Nu har vi stenkoll. »

Ronny SigbjørnsenMcDonald's

«Vi är en stor aktör som lämnar avtryck och vi måste arbeta medvetet med hållbara lösningar för framtiden. Noova ger oss en inblick i var energiförlusten finns, så att vi har kunnat minska förbrukningen avsevärt. Vi har också automatiserat flera rutiner, och är flera steg närmare en helt hållbar verksamhet.»

Fler funktioner

Vårt användarvänliga system ger dig full kontroll och överblick över förbrukning och kostnader mätt mot väderdata och produktion. 

FLX_ (44 of 53)
TOUCH
Hållbarhetsredovisning
Hållbarhetsredovisning

Med Noova Energy kan du rapportera grundligt om – och minska – förbrukning och utsläpp, i enlighet med krav från kunder, samarbetspartners och myndigheter. Vi säljer även ursprungsgarantier. 

FLX_ (11 of 46)-2
TOUCH
Sensorik
Sensorik
Se till att dörrar och grindar är stängda för att undvika värmeförlust, eller övervaka hur ofta en maskin används för att fördela kostnader baserat på användning? Få en överblick över temperatur, luftfuktighet, inomhusklimat och närvaro. 
feb-116
TOUCH
Reservmarknaden
Reservmarknaden

Hjälpa till att hålla kraftsystemet i balans samtidigt som du genererar intäkter för ditt företag? Genom att använda olika säkerhetskopieringsprodukter kan du göra just det. Kallas även flexibilitetsmarknaden. 

FLX_ (23 of 53)-1
TOUCH
Hyresgästfakturering och fördelning
Hyresgästfakturering och fördelning

Att hantera hyresgästfördelning och fakturering för kommersiella fastigheter kan vara en komplicerad och tidskrävande process, särskilt för stora fastighetsaktörer med flera fastigheter och hyresgäster.

FLX_ (14 of 53)-3
TOUCH
Undermätare
Undermätare

Har du hyresgäster? I större byggnader kan det vara en utmaning att hålla reda på vem som använder vad. Delmätare ger dig exakt information.

FLX_ (26 of 53)-2
TOUCH
Energirådgivning
Energirådgivning

Energirådgivning spelar en avgörande roll i vår helhetliga strategi. Vår rådgivning bygger inte bara på erfarenhet och kunskap, den är i stor utsträckning datadriven. Vi tar alltid hänsyn till din förbrukning, var du är i landet och när på dygnet och året du använder mest el.

Vil du vite mer?

Gå til kontaktformasjon ↗ eller fyll inn e-postadressen din, så tar vi kontakt.