Skip to content
Lukk
Kontakta oss
Logga in
Kontakta oss
Logga in

Support

Om du är kund hos Noova och behöver hjälp med någon av våra tjänster, vänligen kontakta oss här. Om du känner till namnet på din kundkontakt kan du kontakta dem direkt.

 

Vad kan jag hjälpa dig med?

Skicka in en supportförfrågan i formuläret eller kontakta oss direkt via e-post, telefon eller chatt. Vi svarar inom 24 timmar (arbetsdagar).

Läs gärna igenom våra vanliga frågor ↗

 

Telefon
Måndag – Fredag
08:00-15:30

+46 (0) 76 114 21 21 ↗

 

E-post
Förfrågningar besvaras
första arbetsdagen.

post@noova.se

Vanliga frågor

 
Har du andra frågor?
Kontakta oss her ↗
Har jag ett supportavtal? Support ingår för alla våra kunder. Kontakta oss för mer information eller för frågor om våra produkter/tjänster.
Hur loggar jag in på kundportalen?
  1. Klicka på kundportalen och välj ditt lösenord
  2. Logga in med ditt användarnamn, din e-postadress och ett valfritt lösenord
Hjälp, jag har glömt mitt lösenord! Direkt under inloggningsfönstret hittar du en länk som heter "Kommer inte ihåg ditt lösenord". Tryck på denna för att skapa ett nytt lösenord.
Vad är ett säkerhetsavtal? Är det en bra idé att försäkra? I ett trygghetsavtal låser du priset på hela eller delar av din elförbrukning under en överenskommen period. Om du är osäker på om du ska försäkra dig rekommenderar vi att du upprättar ett avtal med någon av våra energirådgivare. Efter en timmes undersökning kommer vi att rekommendera en säkerhetsstrategi som är skräddarsydd efter dina behov.
Var kan jag hitta fakturakopior? Du hittar en kopia av fakturan i kundportalen. Logga in här med din e-post och ditt självvalda lösenord.
Vad är spotpriset, vad är priset idag?

Dagens elpris bestäms av elbörsen för Nordeuropa - Nord Pool. Här träffas kraftproducenter och elleverantörer för att bestämma hur mycket dagens el är värd.

Kraftbörsen ägs av Statnett och liknande bolag från de andra länder som ingår i Nord Pool-börsen. Utöver att hantera elpriserna ansvarar Nord Pool för att reglera marknaden på ett bra sätt


Dagens pris hittar du här www.nordpoolgroup.com

Kända fel eller driftmeddelanden?

Det finns för närvarande inga driftsmeddelanden.

Kontakta oss gärna för frågor.