Skip to content
Lukk
Kontakta oss
Logga in
sv
Kontakta oss
Logga in
Karriere i Noova

Karriär inom Noova

hos Noova är människorna i fokus.

Vardagen på Noova

Vi är stolta över att ha ett dedikerat team som arbetar tillsammans för att uppnå gemensamma mål. Det ska vara roligt att gå till jobbet och vi har en arbetsmiljö som främjar kreativitet, innovation och personlig utveckling.

Vi har positionerat oss som ett innovativt teknikföretag inom energisektorn med stor kompetens och erfarenhet av att sänka våra kunders totala energikostnader.

Vi fortsätter att bygga på denna expertis varje dag och vill hitta de människor som delar vår vision och engagemang för hållbara tekniska lösningar. 

Du på Noova?

Vad kan du förvänta dig av oss?

Vi ska vara en generös organisation som uppskattar våra medarbetare. Vi har länge haft en mycket låg personalomsättning. Det är ett tydligt mål för oss att du ska se fram emot att gå till jobbet.

  • Du kommer att uppleva att du blir del av en organisation som värdesätter initiativ och nya idéer - du får ta plats, och takhöjden är hög.
  • Man ska få utvecklas och bli så bra man vill på sitt jobb.
  • Dina nya kollegor ser mycket fram emot att ha dig i teamet och kommer att få dig att känna dig välkommen. De kommer att bistå med stöd, råd och bra utbildning från dag ett för att säkerställa att du också trivs med att arbeta hos oss.

Träffa några av våra kollegor

Låt oss berätta hur vardagen på Noova ser ut.

 

 

”Det bästa med att jobba på Noova är människorna, det finns så många bra människor här! Goda råd är en stor del av vår leverans. Det skiljer Noova från andra företag jag har arbetat på."
Ylonka Kaupang
Ylonka KaupangKey Account Manager, Oslo
"Att kunna utmana kunder att ta till sig ny teknik är otroligt spännande. För mig är det både lärorikt och motiverande att tillsammans med kunderna nå ett gemensamt mål om att använda mindre energi. Dessutom finns det många bra kollegor på alla avdelningar i Noova, som på sitt sätt brinner för att ge bra kundupplevelser till våra kunder."
simen
Simen BrurbergKey Account Manager, Oslo
”Här styr du din egen vardag. Den frihet och flexibilitet vi har ger mig energi. Vi är väldigt sociala på jobbet, vi är nästan som en liten familj. Det får mig att vilja stå upp för oss för att nå våra mål tillsammans."
Milda
Milda SurvilieneRedovisning, Stavanger
"Jag uppskattar verkligen att jag får utmaningar och möjligheter att lära och utveckla mig själv. Det här är en organisation som verkligen bryr sig om att höja sina anställdas kompetens, och som investerar i vidareutbildning"
Karoline Larsen
Karoline LarsenCustomer Success, Ålgård
”För mig är det otroligt givande att arbeta med våra kunder för att nå ett gemensamt mål om att minska energiförbrukningen. Jag motiveras av att se våra kunder lyckas."
Sigurd Hüth Martinsen
Sigurd Huth MartinsenPORTFÔLJEFÔRVALTARE, ÅLGÅRD
Vi har en kultur som betonar gemenskap och inkludering och det har skapat en atmosfär där det är lätt att ta initiativ och bidra till gemenskapen. Det är en miljö som uppmuntrar till samarbete där det finns utrymme att ställa frågor och dela idéer.
146-1
Janne GoaCUSTOMER SUCCESS ADVISOR
"Ingen dag är den andra lik och jag har alltid något nytt att se fram emot. Med vårt breda utbud av tjänster har jag haft möjlighet att arbeta med många olika projekt och uppdragsgivare och det har gett mig värdefulla erfarenheter och lärande. "
Lene Madsen Skjerahaug
Lene Madsen SkjerahaugCUSTOMER SUCCESS ADVISOR, Ålgård