Skip to content
Lukk
Kontakt oss
Logga in
Kontakt oss
Logga in
Smedvig

Vad våra kunder säger

Gert GillFactory no. 7 Property

«Med Noova som en engagerad och proaktiv energipartner har vi fått insikt i hur vi använder energi, hur vi nyttjar våra lokaler på bästa sätt och vad som är viktigast att följa upp – för optimerad och hållbar energianvändning idag och i framtiden.»

Robert LiddardSmedvig

«Vi vill ha så lite avbrott i verksamheten som möjligt när tekniska fel uppstår. Med avancerade sensorer från Noova kan vi reagera snabbare – och avvärja eventuella konsekvenser för våra hyresgäster. Dessutom får vi ett meddelande om systemet upptäcker onormal förbrukning.»

Kjetil SkaarenOEG Offshore

«Jag trodde aldrig att vi skulle kunna minska förbrukningen med 40 procent. Det var verkligen en aha-upplevelse att se hur enkelt det är att göra förbättringar med bara några få steg. Vi trodde att vi hade ett reglerat ventilationssystem, men det har varit på – nästan med full kapacitet – både på nätter och helger. Nu har vi stenkoll.»

Ronny SigbjørnsenMcDonald's

«Vi är en stor aktör som lämnar avtryck och vi måste arbeta medvetet med hållbara lösningar för framtiden. Noova ger oss en inblick i var energiförlusten finns, så att vi har kunnat minska förbrukningen avsevärt. Vi har också automatiserat flera rutiner, och är flera steg närmare en helt hållbar verksamhet.»

noova_kontor (43 of 44) (1)
«Med hjälp av Noova sänkte vi energiförbrukningen med 19 procent under 2022. Det krävdes relativt enkla steg, men vi hade inte kunnat göra det utan insikten från Noova Energy.»
Geir MolbergCFO i IK Norway
Noova Energy

Hur fungerar tekniken?

Noova Energy använder avancerad teknik som övervakar, analyserar och identifierar onödig energiförbrukning. 

Vill du veta mer? 

Gå till kontaktbildning ↗ eller fyll i din e-postadresshör vi av oss.