Skip to content
Lukk
Kontakt oss
Logga in
Kontakt oss
Logga in
Løsninger for å effektivisere og redusere bedrifters energiforbruk - Noova
 
 
Hållbar förbrukning
Ger bättre lönsamhet

Lösningar för att
optimera och minska företags
energiförbrukning

Via Noova får du elavtal med kunskap, anpassade efter dina behov.

Vi vill att våra kunder ska förstå vad som driver konsumtionen så att de kan sänka sina kostnader

Våra kunder vill få bättre förståelse och kontroll över sin energiförbrukning.

Det är det första steget för att minska förbrukningen, så att man kan ta rätt beslut kring
energireducerande åtgärder,

Optimering av energianvändning för fastigheter

Fastigheter

Fastighetsbolag ansvarar för att fakturera el- och energikostnader till hyresgästerna. Att hitta lösningar som ger överblick, kontroll och minskar elförbrukningen kan göra fastighetsbolag mer attraktiva för investerare och hyresgäster. Detta bidrar också till en hållbar utveckling.

Läs mer →

Optimering av energianvändning för industrin

Industrier

Industri- och tillverkningsföretag har en betydande andel av sina utgifter relaterade till energikostnader, och det är därför viktigt att optimera energiförbrukningen för att minska kostnaderna och förbättra slutresultatet.

 

Läs mer →

Optimering av energianvändning för kedjedrift

Företagskedjor

Företagskedjor har flera platser som de behöver kontrollera och vill ha en centraliserad översikt över energiförbrukningen. Energikostnaderna kan vara komplexa och det kan vara utmanande att upptäcka fel och identifiera besparingsmöjligheter.

 

Läs mer →

Lösningen
samla all energidata i ett system

En enkel plattform för energiövervakning

 

Genom noggrann kartläggning, rådgivning och övervakning hjälper vi dig att lägga in dina energidata i ett system för att ge dig en bättre överblick och undvika att använda mer energi än nödvändigt. Utforska hur Noova kan hjälpa dig att ta tillbaka kontrollen.

Förstå vår produkt
Noova - En enkel plattform for energiovervåkning

Vad säger kunderna?

Vi har erfarenhet av att hjälpa en mängd olika kundgrupper, men har ett särskilt fokus på fastigetsbolag, industrier och företagskedjor

Kundreferenser →
Vi är en stor aktör, vi lämnar ett fotavtryck och därför är det viktigt att vi medvetet arbetar med lösningar som är hållbara för framtiden. Noova ger oss inblick i var energiförlusten finns på restaurangerna, vi går sedan in och kollar fysiskt vad problemet är. Vi behöver data för att se var vi slösar vår energi, sedan kan vi arbeta medvetet med konsumtion för att fatta rätt beslut
Ronny SigbjørnsenMcDonalds

IK har samarbetat med Noova i ett år nu, och det har varit ett mycket bra samarbete.

Noova kom in och gjorde en genomgång av vår elförbrukning. Därefter kom de med bra förslag på åtgärder för att minska förbrukningen.

Med hjälp av dessa relativt enkla åtgärder har vi minskat elförbrukningen med 19 % år 2022. Noova har också bra kunduppföljning och bra mjukvara för att följa elförbrukningen.

Geir MolbergCFO, IK Norway

Med hjälp av analyser, råd och vägledning från Noova har vi fått absolut kontroll över energianvändningen i företaget och det har gett fina resultat.

Jag fick verkligen en aha-upplevelse när jag insåg hur lätt det var att göra något åt ​​energianvändningen. Vi trodde att vi hade ventilationssystemet reglerat, men det visade sig att det nästan var på topp nattetid och helger. Genom ett antal enkla justeringar har vi dragit ner energiförbrukningen rejält.

Jag förväntade mig aldrig att vi skulle kunna minska hela 40 procent av vår energiförbrukning.

Kjetil SkaarenCEO, OEG Offshore
Med god kunskap och ny teknik har Noova gett oss förståelse i hur vi förbrukar el samt vad som är viktigast att övervaka och anpassa för att skapa en mer hållbar och optimerad energiförbrukning. Noova har varit både proaktiva och dedikerade i arbetet och haft ett bra samarbete med vår verksamhetsavdelning. För oss är det viktigt att ha innovativa och lösningsorienterade leverantörer. Noova har använt ny spännande sensorteknik som ger oss en bra bild av vår faktiska förbrukning. användningen av kontorslandskapet samt hur vi kan arbeta ännu mer energismart i framtiden.
Gert GillCEO, Factory no.7 Property AS

Det är viktigt för oss att leverera en hög drifttid på alla våra tjänster, inklusive kylning. Men i alla tekniska anläggningar uppstår fel då och då. Då är det väldigt viktigt för oss att vi har ett bra bemötande och på så sätt förhindrar eventuella konsekvenser för våra hyresgäster. Vi använder sensorer och Noovas EOS-system för att övervaka detta.

Systemet är anpassat efter våra KPI:er, och om någon av fastigheterna överstiger förväntad förbrukning får vi en avisering.

Robert LiddardSmedvig

 

 

Bli kontaktad

Intresserad av hur vi arbetar med energioptimering?

 

Skicka in kontaktformuläret, så kontaktar vi dig.

Her hittar du vår kontaktinformation ↗.