Skip to content
Lukk
Logga in
sv
Logga in

Energirådgivning är en central del av vår verksamhet. Förutom att ge dig råd baserat på vår erfarenhet och kunskap, erbjuder vi dig rådgivning baserad på data. Vi tar hänsyn till din elförbrukning, din geografiska plats samt när på dygnet och året du använder mest el.

När du blir kund hos Noova samlar vi in din energidata i vår plattform "Noova Energy". Det ger dig tillgång till en energirådgivare som kontinuerligt analyserar din elförbrukning och visar dig potentiella områden där du kan minska dina elkostnader. Eller ännu bättre, områden där du redan gör ett utmärkt jobb. Att minska energiförbrukningen är inte en uppgift som kan utföras en gång om året, en ögonblicksbild ger inte en fullständig översikt. Därför övervakar Noova Energy din förbrukning timme för timme, året runt.

Noova_brand_01-1010909

Energirådgivning från Noova

  • Energiexpertis baserad på data
  • Personlig rådgivning om strategier kring finansiell säkring av elavtalet
  • En individuell expert som guidar dig genom allt från strategier för att minska elförbrukningen till effektiva metoder för att sänka nätavgifterna.
  • Automatiska meddelanden vid ologisk förbrukning
  • Regelbundna webinar som håller dig uppdaterad om den senaste utvecklingen på elmarknaden.
  • Vi hjälper dig att identifiera dina behov och hitta produkter som får din verksamhet att minska energiförbrukningen och bli mer hållbara. 
noova_kontor (43 of 44) (1)
"Noova genomförde en översyn av vår elkonsumtion och gav förslag på åtgärder för att minska förbrukningen. Med hjälp av dessa åtgärder har vi lyckats minska elförbrukningen med 19% under 2022. Noova har dessutom en bra kunduppföljning och en väldigt bra mjukvara för att följa elförbrukningen."
Geir MolbergCFO, IK Norway

 

Vill du veta mer?

Vil du bli kontaktad?
Vi hjälper dig gärna att optimera energianvändningen för ditt företag.
.

 

Här hittar du vår kontaktinformation ↗