Skip to content
Lukk
Logga in
sv
Logga in

Vi på Noova strävar efter att främja en hållbar framtid och erbjuder omfattande rapporteringsstöd för energiförbrukning och utsläpp. Genom att analysera er verksamhets klimatpåverkan ger vi er verktygen för att minska ert klimatavtryck.

Med Noovas hållbarhetsmodul kan ni sätta mål för energibesparing och minskning av CO2-utsläpp. Om energiförbrukningsmönstret inte överensstämmer med er plan kan ni enkelt lägga till en förklaring och uppdatera er strategi. Till exempel kan det vara på grund av en ny lokal för företaget eller en ovanligt kall månad som kan göra det utmanande att minska energiförbrukningen.

Vi ser till att uppfylla kraven för hållbarhetsrapportering med noggrant sammansatta rapporter baserade på pålitlig data och utan överdriven personlig tolkning.

Om ni är intresserade av att ansöka om gröna lån med rabatterad ränta för klimat- och miljövänliga investeringar, kan ni dra nytta av dokumentationen från vår hållbarhetsmodul för att tydliggöra effekten av era investeringar.

Vi kommer att lansera en förbättrad och ny version av vår hållbarhetsmodul under hösten 2023. Den nya versionen kommer att hjälpa företag att uppfylla de nya rapporteringskraven från EU och möjliggöra exakt rapportering av avfall och vatten.

Noova_brand_01-1010833-1

Hållbarhetsrapportering:

  • Spara tid på rapporteringen - med Noova kan du enkelt generera en rapport med bara några knapptryckningar.
  • Dokumentera åtgärderna du gör för att minska CO2-utsläpp och spara energi
  • Håll en kontinuerlig uppsikt över din förbrukning för att säkerställa att du når dina mål.
  • Vi fortsätter att vidareutveckla vår hållbarhetsmodul för att hjälpa våra kunder att möta de växande kraven på rapportering.
  • Skaffa de verktyg och den dokumentation du behöver för att ansöka om gröna lån och uppfylla EU:s rapporteringskrav.
noova_kontor (43 of 44) (1)

"Noova genomförde en översyn av vår elkonsumtion och gav förslag på åtgärder för att minska förbrukningen. Med hjälp av dessa åtgärder har vi lyckats minska elförbrukningen med 19% under 2022. Noova har dessutom en bra kunduppföljning och en väldigt bra mjukvara för att följa elförbrukningen."

Geir MolbergCFO, IK Norway

 

Vill du veta mer?

Vil du bli kontaktad?
Vi hjälper dig gärna att optimera energianvändningen för ditt företag.
.

 

Här hittar du vår kontaktinformation ↗