Skip to content
Lukk
Kontakta oss
Logga in
sv
Kontakta oss
Logga in

I större byggnader med omfattande ytor kan det vara en utmaning att ha fullständig kontroll över energikonsumtionen. Genom att installera flera undermätare får du en mer exakt förståelse för energiförbrukningen och därmed bättre möjligheter att minska den.

Detta kan vara särskilt fördelaktigt för produktionsföretag som vill vidarefakturera delar av produktionskostnaderna.

Om du har hyresgäster blir fördelningen av kostnaderna både enklare och mer exakt. Du behöver inte längre uppskatta vem som använder vilken mängd energi eftersom du nu har exakt data som gör det möjligt att fakturera varje hyresgäst baserat på deras faktiska förbrukning. Detta gör inte bara ditt arbete som hyresvärd betydligt enklare, utan skapar också en rättvis och transparent fördelning av kostnader.

Genom att installera flera undermätare kan du få fullständig kontroll över energiförbrukningen i större byggnader med omfattande ytor. Du kommer att kunna minska kostnader, spara energi och skapa en mer hållbar och effektiv drift. Upplev fördelarna med att ha exakt insikt i din energiförbrukning.

Noova_brand_01-1010590

Undermätare kommer ge dig:

  • Exakt fördelning av energikostnader mellan olika hyresgäster.
  • Möjlighet att dokumentera energikostnader i förhållande till produktionen.
  • Du kan dela upp byggnaden i önskade zoner för att få en tydlig översikt över vilka zoner som förbrukar mest energi.
  • Vid hållbarhetsrapportering är det av stor betydelse att säkerställa exakt fördelning, där de som använder energin får korrekt rapportering om detta. 
  • Genom att använda undermätare kan du mäta din verkliga energiförbrukning på ett unikt och avancerat sätt.
noova_kontor (43 of 44) (1)
"Noova genomförde en översyn av vår elkonsumtion och gav förslag på åtgärder för att minska förbrukningen. Med hjälp av dessa åtgärder har vi lyckats minska elförbrukningen med 19% under 2022. Noova har dessutom en bra kunduppföljning och en väldigt bra mjukvara för att följa elförbrukningen."
Geir MolbergCFO, IK Norway

 

Vill du veta mer?

Vil du bli kontaktad?
Vi hjälper dig gärna att optimera energianvändningen för ditt företag.
.

 

Här hittar du vår kontaktinformation ↗